Vinkonsulatet erhverv

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe værdi – for dine medarbejdere og dermed din virksomhed!

VinKonsulatet glæder dine medarbejdere

I Vinkonsulatet har vi mere end tre årtiers erfaring med B2B. Vi er den sikre medspiller, når medarbejderne skal have årets skulderklap i form af en gennemtænkt firmagave til jul eller en velfortjent påskønnelse i forbindelse med jubilæer og andre mærkedage. Vi er også gerne tovholder på vin og spiritus-siden, når receptioner, julefrokoster og andre arrangementer skal stables på benene.

Skræddersyede firmagaver

I VinKonsulatet har vi den indstilling, at alle gaver – også firmagaver – skal sende et positivt signal til modtageren om påskønnelse og værdi. Derfor lægger vi os i selen for at finde præcis den gave, der vil glæde dine medarbejdere. Vi samarbejder omkring vingaver og gavekurve af en enhver tænkelig art, og sammensætter gerne den rigtige vin med chokolade, delikatesser og udvalgte design gaver, eller finder lige præcis det, som du ønsker at forsøde dine medarbejderes liv med.

Vi rådgiver også omkring den skræddersyede gave, der signalerer din virksomheds værdier – måske med økologisk indhold, FSC-mærket pakning eller et synligt logo. Fortæl os, hvad du har tænkt, og vi gør tanken til virkelighed.

Sikker levering

Sparring på vin- og gavedelen i virksomhed er en tillidssag. Derfor lægger vi i VinKonsulatet stor vægt på den personlige tilgang. Brian og Steffen har over årene fået god erfaring med stamkunder, der er vendt tilbage år efter år, fordi det skønt med en samarbejdspartner, som kender virksomhedens profil og som er til at stole på.

Vi bestiller og pakker personligt dine firmagaver og sørger for, at du har dem til den aftalte tid. På den måde behøver du ikke bekymre dig om logistikken, men kan koncentrere dig om alt det andet, der hører til plejen af gode medarbejdere.

Kvalitetsvin – stol på os!

I centrum for vores B2B-del står (som for alt andet i VinKonsulatet) den gode vin. Vi tror ikke, det tilfældigt at en stor del af de gaver, der gives verden over, indeholder vin. Vin signalerer livskvalitet og livsnydelse. Et par gode flasker i den årlige gavekurv fra arbejdspladsen til jul, sender tankerne i retning af hyggelige stunder og samvær med dem vi elsker. Vin associeres med alt det gode i livet.

Men hvad er en vingave uden en god vin?! Med Vinkonsulatet som medspiller i virksomhedens medarbejderpleje er du sikker på ikke at sende de forkerte signaler med en kedelig flaske i den velmente gavekurv. Vi garanterer, at du rammer plet med spændende kvalitetsvin, som modtageren ikke er gået forbi i supermarkedet dagen før.

Leverandør til arrangementer

Skal du afholde reception, eller er den næste firmafest på trapperne, rådgiver vi også gerne omkring valget af vin, champagne og spiritus. Ligesom vi står for en sikker levering. Vi tager snakken med dig og fastlægger i fællesskab arrangementets profil, før vi vælger de flasker, der passer. Også her står du stærkt med en samarbejdspartner, der plotter dit arrangement ind i kalenderen og ser en vellykket afvikling som sin hjertesag.

Butikken holder åbent på fredag kl. 9-17