Derfor skal du handle vin hos os

I VinKonsulatet køber vi kun vin hjem, som vi kan stå 100 procent inde for. Som frie vinhandlere sælger vi nemlig kun vin, som vi selv vil drikke. Allier dig med os i jagten på den gode hverdags- eller weekendvin, eller den flaske, der skal ligge mange år i kælderen. Vi guider dig altid til kloge vinkøb!

Fra Bourgogne til Californien

Hos VinKonsulatet har vi mere end 40 års erfaring i at guide til de bedste vinoplevelser. Vi har forbindelser over hele verden og sørger for at holde fingeren på pulsen, så du uanset dit ønske altid gør en god handel. Som uafhængige vinkøbmænd med eget vinhus er vores eneste rettesnor:

God kvalitet til prisen

Vi handler der, hvor vi finder de stærke tilbud. Uanset om det er hos en anden dansk importør eller direkte hos producenten. Finder vi 10 spændende kasser vin hos en lille vinbonde i Bordeaux eller en glemt årgang hos en producent i Bourgogne, tager vi dem hjem til dig! Hos os finder du spændende vin, som du ikke kan købe i supermarkederne.

Vi guider dig til de kloge vinkøb

Den mindeværdige vinoplevelse rummer i VinKonsulatets optik både smag, farve og duft og en god historie. Vi elsker vine med ”wow-effekt” og har gjort dem til vores speciale. Vi finder dem oftest i de klassiske vinområder, hvor vinmarkerne er mange hundrede år gamle.

I Bordeaux, Bourgogne og andre af de klassiske europæiske vindistrikter er mange generationers viden akkumuleret – lokal viden om jordens og klimaets beskaffenhed i forhold til hver enkelt druesort og generel viden om det at dyrke, høste og lagre vin. Her er hver vingård sit eget univers af traditioner og familiehemmeligheder. Eventyret venter om næste hjørne af den snoede bjergvej.

Erfaring uden fordomme

I Bordeaux, Bourgogne, Toscana, Piemonte, Champagne, Rhone, Ribera del Duero, Alsace og andre af de klassiske europæiske vindistrikter er der ofte højt at flyve, men også dybt at falde. Selvom der står Bourgogne eller Bordeaux på flasken og både distrikt, drue og vingård virker bekendt, er der ingen garantier. Indgående opdateret viden er en forudsætning for at bruge sine penge godt.

I VinKonsulatet sørger vi for hele tiden at holde vores viden frisk. Vores blå stempel får en vin ikke på grund af etikettens navne, men udelukkende på grund af sin kvalitet. Vi smager, dufter og iagttager, og er aldrig forudindtagede, når vi skal bedømme en vin.

Shop vin online

Hurtig levering, 1-3 hverdage
Gratis fragt over kr. 999,00
Over 600 kvalitetsvine fra hele verden

Kvalitet fra Amerika, Sydafrika og Australien

Det gælder ikke blot, når vi handler vin fra de klassiske europæiske distrikter, men også når vi køber ind fra yngre vinområder i eksempelvis Sydamerika, Californien eller Australien. Hos Vinkonsulatet lægger vi stor vægt på altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af oversøiske kvalitetsvine. Også her har vi stort kendskab og lang erfaring med markedet. Men også her kombinerer vi nysgerrighed og skepsis, når der handles ind. Holder kvaliteten fra et givent område? Er vinen pengene værd? Hvis ikke lader vi den stå.

Butikken holder åbent på fredag kl. 9-17