Fine wine

Velkommen til Vinkonsulatet´s skattekammer - stedet hvor vinnørder, samlere og alle der bare elsker god vin mødes.

Vi deler gerne vores passion for Fine Wine med dig.

Passionen for rigtig god vin er noget, som vi alle deler her i butikken. Vi elsker at tale om vin med vores kunder, og vi er altid glade for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin lige netop til dig.

Uanset om du er på udkig efter en særlig flaske til en gave eller en spændende vin til din egen samling hjemme i kælderen, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at finde den perfekte vin.

Så tøv endelig ikke med at komme ind og få en snak med os om din passion for god vin. Vi deler mere end gerne vores viden med dig.
Fine Wine fra hele verden
Vinkælder med lækker vin
Fine Wine fra Bourgogne
Showroom med Fine Wine

Hos Vinkonsulatet finder du "Fine Wine" fra hele verden.

Hos os finder du altid et stort udvalg af ekstra lækker vin fra de allerbedste og mest spændende vinregioner i verden. Er du på udkig efter noget særligt til vinkælderen, måske vil du investere i vin eller bare er interesseret i god vin, så bør du helt sikkert gå på opdagelse i vores Fine Wine afdeling.

Kom forbi Vinkonsulatet i Ringe!

Kig forbi vores butik på Rynkebyvej 6 i Ringe hver fredag kl. 9-17, hvor vi altid holder åbent. Hvis du ikke kan komme i vores normale åbningstid, skal du ikke tøve med at kontakte os, så aftaler vi gerne et tidspunkt, der passer dig bedre. Vi ses...

Butikken holder åbent på fredag kl. 9-17