Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

VinKonsulatet ApS
Rynkebyvej 6
5750 Ringe, Danmark
CVR: 39 37 52 22
Mail: kundeservice@vinkonsulatet.dk
Tlf. 30 33 68 96 / 29 47 68 96

Priser
Alle priser på vinkonsulatet.dk er angivet inklusiv moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med vinkonsulatet.dk indgås aftaler på dansk.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Betaling og sikkerhed
Når du betaler med kreditkort hos vinkonsulatet.dk
benyttes en SSL-Gateway (Secure Socket Layer), som krypterer dine kortoplysninger.

På vinkonsulatet.dk har du følgende betalingsmuligheder:

 • Visakort
 • Master Card
 • JCB
 • MobilePay

Du bliver ikke opkrævet kortgebyr for betaling med kreditkort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra VinKonsulatets lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Aldersgrænse ved køb
Du skal være fyldt 18 år for at handle på vinkonsulatet.dk – er du under aldersgrænsen, skal du fremvise skriftligt samtykke fra en forælder eller værge.

Ordrebekræftelse og faktura
Når ordren er gennemført på hjemmesiden afsendes en ordrebekræftelse til din email. Når ordren er blevet ekspederet, og varerne er sendt, sendes en faktura til din email og beløbet trækkes på din konto.

Fragt
Gratis levering ved køb for minimum 1000 kr. inkl. moms. Ved mindre ordrer tillægges fragtomkostninger på 79 kr. inkl. moms.
Der er frit valg mellem hele sortimentet på webshoppen. Der leveres kun forsendelser til adresser i Danmark.

Du kan også afhente din bestilling i vores showroom på Rynkebyvej 6, 5750 Ringe. I dette tilfælde opkræves der ikke fragtomkostninger. 

Levering
Er andet ikke oplyst afsendes varen fra vores lager senest 2 arbejdsdage efter modtagelse af ordren. Typisk afsendes stort set alle ordrer dog dagen efter din bestilling.
Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket, efter at transportøren har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen.

Fortrydelsesret
Hos VinKonsulatet kan du fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse, såfremt flaskerne/produkterne er uåbnede. Varen skal returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelse. Vælger du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at angive ordre- og fakturanummer på pakken og kontakte VinKonsulatet på mail: kundeservice@vinkonsulatet.dk eller på telefonnummer 30 33 68 96 / 29 47 68 96 inden afsendelse.
Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal flasker, vi har modtaget retur.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 300,-

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på.
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

VinKonsulatet ApS

Rynkebyvej 6

5750 Ringe, Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og (i åbningstiden) aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Reklamation
Når du handler på vinkonsulatet.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 24 måneder. Se varens emballage for holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt du finder eventuelle fejl eller mangler ved en levering fra Vinkonsulatet.dk, bedes du kontakte os på telefonnummer 30 33 68 96 / 29 47 68 96, så vi hurtigst muligt får løst situationen på en tilfredsstillende måde.

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dit køb og dine fragtomkostninger mod forevisning af gyldig kvittering.

Ved reklamation skal varen sendes til:
VinKonsulatet ApS
Rynkebyvej 6
5750 Ringe, Danmark

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare købt hos VinKonsulatet kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@vinkonsulatet.dk.

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger Behandling af personoplysninger – samtykke Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@vinkonsulatet.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt I forbindelse med dit køb hos VinKonsulatet ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

 • Dit navn / firmanavn
 • Din adresse
 • Din e-mailadresse
 • Dit telefonnummer
 • CVR-nummer
 • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt.

PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

Dine betalingsoplysninger via Stripe

Dine køb på E-Conomic

Håndtering af nyhedsbreve via e-mail (Mailchimp)

Håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og tilbudsmail via Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

VinKonsulatet ApS

CVR-nr. 39 37 52 22

Rynkebyvej 6

5750 Ringe

Tlf.: 30 33 68 96 / 29 47 68 96

E-mail: info@vinkonsulatet.dk

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på:

Steffen Floodness

Rynkebyvej 6

5750 Ringe

Tlf.: 30 33 68 96

E-mail: steffen@vinkonsulatet.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over VinKonsulatet´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail:

dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el.

tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

At gemme dine indstillinger.

Trafikmåling og statistik.

Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter som er Google Analytics og Facebook

De bedste hilsner

Brian og Steffen