2015 Bordeaux

- en meget stor årgang -

2015 Bordeuax Cru Classé

2015 er en stor årgang, den bedste i flasken siden tvillingeårene 2009 & 2010, hvor den ene 100 points anmeldelse blev givet efter den anden. 

2015 er en stor årgang, den bedste i flasken siden tvillingeårene 2009 & 2010, hvor den ene 100 points anmeldelse blev givet efter den anden. Efter 4, mere eller mindre problematiske år, har slottene i Bordeaux igen kunnet smile. En ideel vækstsæson med en varm og tør sommer, samt en tilpas mængde regn i august og september producerede en nærmest perfekt frugt. En våd vinter havde givet vinmarkerne vandreservoirer, der skulle vise sig at være meget vigtig grundet de tørre og varme måneder i juni og juli. Juli var en af de varmeste i 30 år, men august blev mere balanceret og der kom præcist den nødvendige mængde regn til at skabe en perfekt start på modningen af druerne.

Stort set alle anmeldere roser vinene fra 2015 og beskriver næsten perfekte forhold. Uanset om du er til St. Estephe, Pauillac, St. Julien, Margaux, St. Emilion eller Pomerol. Derfor venter der nogle store oplevelser forude!

Vi har forhandlet med vores Negociant i Bordeaux og har i fællesskab fundet nogle rigtige spændende produkter frem, som vi sælger til Danmarks bedste priser. Nedenstående vine er virkeligt smarte køb og det er uanset om du ønsker at drikke nu eller gemme nogle år.

Tilbuddene er gældende til og med mandag d. 4. februar, da vinene er ved at blive gjort klar til at komme til Danmark og vi forventer at de lander sidst i Februar.

Brian & Steffen